szerda, január 20, 2010

Edinburgh 2.0

Hat ev utan ismet Edinburghban. Mi valtozott? (Persze rajtam kivul?) Pl. az Edinburgh Rudolf Steiner School korul mar csak penzert lehet parkolni. Gyalog vagyok. 6 ev alatt kb 8%-kal dragabb a repteri expressz busz, de a vonaljegy 50%-kal lett dragabb. Most £1,20. Tobb az auto, mint hat eve. Pedig azt hittem, itt mar telitett az autopiac.
Nincs nagy kedvem blogolni, kifaradtam, sok mar nekem egy napra egy autobaleset, ket repulout (ejjeli repteri szendergessel) utan egy egesz napos "munka". Megyek is gyorsan reggelizni, aztan indulnom kell "dolgozni". Igazabol hospitalok az iskolaban, ahol hat eve egy szep honapot toltottem. A gyerekek megnottek, a tanarok kicsit megoregedtek, ezek szerint mar en se lehetek a regi :)

2 megjegyzés:

Szitya írta...

Na végre, megint bloggolsz.
Mifféle beleset?

Zubi írta...

Autó. Tanulság: a téli gumi nem garancia a jeges-havas hegyi úton maradásra, az út- és látási viszonyoknak megfelelő sebesség megválasztása jó alapelv, de néha kevés. A vezető pillanatnyi szellemi.fizikai kondícióját és a szerencsét nehéz belefoglalni a szabályzatba :) Email ment.