csütörtök, október 05, 2006

Szolg. közl. ii

Nem mintha az utóbbi pár napban sokat írtam volna, (egyszerüen nem volt olyasmi, amiről úgy gondoltam volna, idekívánkozik,) de ezu tán még kevesebbet írok. Szomszédbarátim elpályáznak pár napra, nincs miért maradjak itt tovább, megyek a Tara folyó híres kanyonjába, de legalábbis a Durmitor Nemzeti Parkba.
Jó, eddig nem annyira szolg.közl, csak amiatt, hogy nem hinném hogy netközelben leszek pár napig, max valami kósza webcafé. Žabljakban tán lesz. A régi város csutkára leégett a második világháborúban, pedig szép lehetett. A hegyek, a folyó, tavak, vízesések szerencsére megmaradtak nemzeti parknak. (Eddig csak szemetes nemzeti parkokban voltam, macerás volt a fotókról kihagyni a szemetet, hátha ez más lesz.)
Node, lényegre: A képekhez, azt hiszem, minden albumba került az utóbbi napokban pár új kép. Amikor berakok valahová néhány új fotót, megváltoztatom az album borítóképét is, innen tudhatjátok, került bele valami új.
És még valami: megtaláltam,hol lehet kikapcsolni a comment-ek moderálását (in Hungarian: a megjegyzéseitek feletti csőszködést), így most már közremüködésem nélkül is írhattok megjegyzést, epéset vagy mézeset, ahogy tetszik.

Lehet hogy ez az utolsó montenegroi bejegyzés, kb hétfőn hazafelé indulok, de azért Boszniában vagy Horvárországban is megállok - vagy nem, az előrejelzések szerint hétfő-kedden az egész célbavett Balkánon esni fog, odahaza pedig nem, akkor miért pont itt legyek?

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Zubi!
Most neztem vegig a fotokat, tok joook! Es a szovegeid is :-)). Jokat vihorasztam. Bar biztos sok idodbe telt, mire ilyen szepre csinaltad oket...

Puszi!!